Monday, December 05, 2005

Bushcamp


Etter en lang dags kjøring kom vi endelig fram til Zandkraal Game Farm nær grensen til Botswana - like over klokka sju fredag kveld. Og smilet gikk nesten trill rundt på drevne safariturister da de fikk se bushcampen vi skulle inkvarteres i. Dette er Afrika på sitt beste.

Her er det fire hytter med fire sengeplasser i hver, en bad/toaletthytter, en kjøkkenhytte, en spisepaviljong og en bålplass i midten. Midt på plassen står det et marulla-tre som gir god skygge hele dagen. Hyttene er i tre, med stråtak. Ingen elektrisitet, men solcellepanel gir nok strøm til at det er innlagt lys i hver hytte.

Zandkraal Game Farm har et inngjerdet område med vilt på 3000 mål. Her er det bl.a. sebra, sjiraff, gnu, bøffel, impala, nyala, eland (elgantilope), vortesvin og flere andre mindre antiloper. Den største attraksjonen er en svart impala som er svært sjelden, men som jeg ikke har fått noe skikkelig bilde av enda.

Tinus og Elmarie skjemmer oss vekk med nydelig mat til frokost, lunsj og middag. Det er stort sett viltkjøtt som blir servert hver kveld. Det er vanskelig å tro at livet kan bli bedre enn dette ...

6 Comments:

Blogger Alf Helge said...

Uff, dere må hilse Tinus og Elmarie. Jeg er misunnelig på grensen til det syklige.

10:12 AM  
Blogger Gørild said...

Ser og høres deilig ut.

Kosa dokker masse.

Klem

12:22 PM  
Blogger Tone said...

Dette ser ut som en filmkulisse. Sinnsykt nydelig!

- Etter kinaturen er jeg litt nysgjerrig på hvordan doene ser ut??

:–)

1:54 PM  
Blogger Tone said...

This comment has been removed by a blog administrator.

1:54 PM  
Blogger Alf Helge said...

Du slipper å stå når du skal bommelomme i afrika :-)

9:41 AM  
Blogger Bjarte said...

Til Tone: Doene der vi har vaert, har vaert helt vanlige vestlige vannklosetter. Men i bushen i Tanzania var det definitivt ikke det ...

9:42 AM  

Post a Comment

<< Home