Thursday, December 08, 2005

Regn og atter regn ...


Endelig har vi fått tilgang til en litt seriøs internett-linje. Fram til nå har det bare vært modemforbindelser - alt fra 19.2 kbit til 114 kbit som jeg fikk i går kveld. Men nå er vi på Hazyview Trading Post - like utenfor Kruger nasjonalpark, og her har de internett-kafe - med noe som virker som det er en 512 kbit ADSL-forbindelse. Så dette går vesentlig raskere og enklere.

Det er vår nest siste daq i Sør-Afrika, og vi skal avslutte med en tur i Kruger før vi kjører sørover til Johannesburg for å ta fly hjem, via London, lørdag kveld. Dessverre har Bernhard "the rain man" virkelig slått til på denne turen, så regnværet har fulgt oss gjennom hele turen. Da vi ankom Sabi Sands tirsdag ettermiddag, kom det en skikkelig bøye som la igjen 90 mm nedbør - 20 % av nedbørsmengden i et normalår :-)

Igår begynte det å trekke opp da vi nærmet oss Graskop. Vi fikk akkurat tid til en liten titt på The Pinnacle og God's window før regnet begynte å øse ned. Så det ble en nokså rolig ettermiddag med litt handling av julepresanger i Graskop.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home